"Love needs giving and receiving, Love means believing in someone, in something,
Love is being together, struggling through bad time or rejoicing in the good.
Love is always forgiving and never selfish.
Love needs commitment, to grow in search of happiness and life's fulfilment together.
Love is a constant journey to understand what each other need.
LOVE TAKES TIME..."

Lilypie - Maternity

Monday, 18 June 2012

B2B TASK [21]: SURVEY BARANG HANTARAN - PERFUME

Dok survey perfume dari minggu lepas... lagipun perfume aku dah nak abis. Skang dgn selamba kdg2 muka xtau malu pakai perfume adik aku. Hahaha!!!... ala, kami dok seumah. Brg dia, brg aku. Brg aku... barang aku lah! hihihi...

Actually, aku ni ade penyakit kulit sensitif. Xleh pakai sebrg pewangi lotion, perfume, oil, sabun... ape2 je la. Kena test dulu kat kulit. If okay, baru leh beli. Kebanyakannya... xde la brg aku mahal pun. Sampai skang perfume/body mist aku pakai Victoria Secret je. Dari dulu feveret bau buah dan yg manis2 aje. Feveret aku - Strawberries & Champagne. Dah tinggal sket je tuh. Dulu kwn belikan dr oversea. Pastu aku beli kat S'pore (dpt la murah. Duit kita RM45 je). Pastu skang la nih nk beli kat online je kot. Beza tak byk pun. Boleh la & mampu di beli. Dpt gaji akhir bln ni nak order lah. Nak tau aku nak order katne nnt? Biasa la online shopping sudah... itu lah aku - HOBI. Hehehe...

Korang leh tgk kat sini... Harga sgt berpatutan.




Pastu last week gi jejalan kat shopping mall baru. Depan umah aku je. PARADIGM MALL. Sangat HEAVEN!!! ape yg aku nak.. semo ade kat situ. Starbucks, Charles & Keith, Brands Outlet... Kedai makan pun... punya la banyaaaakkkk!!! #MukaTeruja... Opps! Nak bgtau... Skang "My-Sayang" dah gler ngn bau perfume dr AJMAL. Perfume dr Arab tu la. Ade utk  pompuan jugak. Aku pun dah gler ngn bau dr AJMAL. Sangat ADDICTED!!! Haritu sempat singgah kat kiosk AJMAL, Paradigm Mall. Harga xde la mahal pun. "My-sayang" rembat 1 botol-RM65 100ml. Tapi mase tu SA tu kate promo, amik 3 botol (lain2 bau) RM200. Murah kan? Korang semo mmg mampu belilah. Outlet kedai skang yg aku tau kat PAVILLION, Bukit Bintang.

Korang nak tau maklumat lanjut, sila la jengok kat sini:


"My-sayang" pakai ni skang - CARBON. Sangat Addicted!!!
Wangiiii sangat... tahan dr pg sampai ke petang.

No comments:

Post a Comment

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...