"Love needs giving and receiving, Love means believing in someone, in something,
Love is being together, struggling through bad time or rejoicing in the good.
Love is always forgiving and never selfish.
Love needs commitment, to grow in search of happiness and life's fulfilment together.
Love is a constant journey to understand what each other need.
LOVE TAKES TIME..."

Lilypie - Maternity

Sunday, 19 May 2013

HONEYMOON @ PENANG ISLAND

Kalo korang nak tau la... aku ngn incik somi baru berkesempatan pi honeymoon awal bulan haritu. ktorg pegi PULAU PINANG. PULAU ROKET... Hihihi.. ktorg pegi 6hb Mei - 8hb Mei 2013. Stayed kat Hotel Sunway, Georgetown Penang. Abah kasi hadiah tdo kat hotel tu. Alhamdulillah... save duit hotel. Hihihi... semoga rezeki abah saya semakin bertambah. Aminnnn!!!

Dulukan aku plan nak pi tmpt lain. Nak gi Sabah ke Sarawak. Lupa dah. Aku ade update kat blog dulu. Abah mmg nak blanje tmpt hotel kitorg nak menginap. Hadiah kawin honeymoon la kan... :) okay, berbalik pd cte PULAU PINANG... Haishh, xtau nak kate ape... seronok la sgt honeymoon. :P 

Semua tmpt tourist ktorg pegi. Expecially Batu Feringgi. 3x naik atas... incik somi mmg suka je drive kete. Tarak hal la dia kate. :) Pegi makan tmpt2 popular... ktorg xde la shopping sgt. Incik somi pun shopping beli selai baju HRC. Mahal la bagi aku. Tshirt biasa lengan pendek RM110. Aku jarang beli brg mahal2. Incik somi pun mcm tu gak. Dpt selai pun jadila kannn... Aku xbeli pun. Sbb xde baju yg sesuai utk para muslimah mcm aku ni. Ade je lengan pjg, tp kualiti kain tak best sbb jarang. Mane lagi ktorg jejalan? Hrmmm... Haaaa... gi Bukit Bendera. Kalo korang nak tau, incik somi aku ni tak penah jalan2 pusing habis kat penang. Ciannn dia. Hihihi... dulu dia kate, ade la pegi sekali. Tu pun jalan2 kat town je. Aku? takyah ckp la... dah byk kali tak terkira g Penang. Yer la... ade sedara mara kat area Perak ngn Penang... Harus la dtg Penang. :)

Okaylahh.. jom tatap pics honeymoon kami. Yg kelakarnya, pics tak byk berdua sbbnya "SAYA AMIK PIC AWAK, AWAK AMIK PIC SAYA". Hahahaahaa... 

BUKIT BENDERA





HRC, BATU FERINGGI








HAMMER BAY, QUEENSBAY SEASIDE






NASI KANDAR LINE CLEAR




JERUK MADU PAK ALI, PASAR CHOW RASTA



KUIL CHAIYA, JALAN BURMA




FERI, PULAU PINANG



5 comments:

  1. Bestnya jalan2 penang. Part makan tuuu heaven! Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nina, tau xpe... ktorg mkn mcm bkn utk berdua. Ehemmm... kita mmg kuat makan punnnn! :p hihi!

      Delete
  2. kak cikin ingat org lg x??? kebetulan org termasuk blog kak cikin nie... kak cikin tolong email org yer... nurulfaezahanuar@gmail.com aka PJ. alumni UiTM Segamat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaaaaaa... Ade gak junior itm aku nk masuk cni baca blog aku ni haaa. Igt la pj bontot besauuuu.... Kihkihkih!!! Add facebook aku, NURASHIKIN AMIN. :)

      Delete

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...