"Love needs giving and receiving, Love means believing in someone, in something,
Love is being together, struggling through bad time or rejoicing in the good.
Love is always forgiving and never selfish.
Love needs commitment, to grow in search of happiness and life's fulfilment together.
Love is a constant journey to understand what each other need.
LOVE TAKES TIME..."

Lilypie - Maternity

Wednesday, 14 March 2012

TASK [22]: D.I.Y - PAPERBAG POLKADOT

sticker order dari

Ni haaa laaa... paperbag riben polkadot buatan sindri. Tambah/gam riben tu je kat paperbag tu. Pastu tempek sticker. Kasi naik seri lebih banyak lagi. Hehehehe!!! Haritu nak order kat Reowngift, Asik xder stock je... in the end malas nak piki2 nak cari lain, so aku "design" la sindri paperbag polkadot idaman. Sib baik sempat siap. Sib baik comel dan kiut (puji diri sindri...hehehe!)

Tak susah pun buatnya... Hanya banyak kerah tenaga tulang empat kerat dan mata 2 biji. Adik aku tolong tempek kan sticker tu je... lelain semo aku buat sindri. 200pcs tau!!! nak dekat 2 minggu baru siap sbb buat time balik keje. Malam2 ngadap dok gam riben... :) :) :)

Ni ler contoh2 yg aku kena pilih utk sticker aku tuh. Semo comel2 kan?
nak order? nak murah dan harga pun reasonable? gi la order kat

2 comments:

  1. hye. sy nk tnya, paper bag tu bole cr kt mane ye? tq:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai sara,

      Paperbag tu saya beli kan SSF, jalan TAR. :)

      Delete

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...