"Love needs giving and receiving, Love means believing in someone, in something,
Love is being together, struggling through bad time or rejoicing in the good.
Love is always forgiving and never selfish.
Love needs commitment, to grow in search of happiness and life's fulfilment together.
Love is a constant journey to understand what each other need.
LOVE TAKES TIME..."

Lilypie - Maternity

Sunday, 7 April 2013

WEDDING REVIEW: KAD KAHWIN, STICKER DOORGIFT, BANNER & SIGN ARROW



WEDDIG REVIEW KAD KAHWIN: Cantik kan kad kahwin aku iteww... semua design dr idea kepala otak aku. Nak design bunga CHERRY BLOSSOM gitu. Pengaruh korea aku sgt kuat okkaayy... :P Yg merealisasikan design ni ialah daripada tokey kedai: tokeybaju.blogspot.com. Korang leh usha kat personal fesbuk dia - DIDA ZENAL Semua design mmg comel2... leh ikut design yg kita nak. Custom made gitu... Tapi korang kena ade tahap kesabaran yg tinggi la... sbb tokey ni sgt la bz. Mmg lambat la nak respon korang nyer pertanyaan (kihkih...tokey ni baca, habislah aku!). Yang penting kena order awal... bgtau awal. Tapi korang jgn risau la... hasil keje mmg tiptop... harga plak mmg sgt2 berpatutan. Korang leh baca review post aku yg sebelum2 ni ek... byk dah aku cte psl tokey kedai ni. :)



WEDDING REVIEW STICKER: Sticker comel ni plak aku tempek kat kotak doorgift. Korang leh tgk gambar kat bhgn label doorgift. Simple je aku  nak. Yang penting ikut tema. CHERRY BLOSSOM wajib ada. :) Suka tak design ni? Kalo korang ade style design yg lain, dr kepala otak korang sindri, bleh la anta n order kat tokey Dida Zenal ye... ape2 pun sekali lagi diigtkan... MEMERLUKAN TAHAP KESABARAN YANG TINGGI. Sape yg tak reti sabar, xyah order ngn dia... hihihi!!!





WEDDING REVIEW BANNER & SIGN ARROW: Ni pun aku tempah kat diorg jugak. Tema pun sama utk majlis sanding. Nak ade CHERRY BLOSSOM di mana-mana... kesian kan aku, xdpt pegi korea. Dpt gambar cherry blossom pun jadilah... hahaha!!! Banner ngn bunting still tersimpan rapi dlm bilik. Nak buat frame bleh tak? :P

Lelain gambar yang aku nak kongsi sesama frame hantaran. Beli tolsby frame kat ikea. Malangnya frame ni ilang masa time nikah... haiihlahhh! mmg aku dah ganti baru... nanti nak letak official pic kawin. 

Tinggal kenangan frame ini... sobs. sobs.... :'(



***Opppsss!!! Nak bgtau... gambar kawin nekwek dah leh amik. Tak sabar nak share cte ngn korang. Mmg dijanjikan 3 bulan siap. Biarlah la lambat janji hasil keje tiptop. Tak sabar nak jumpa photographer kak shida dari LOOKitLOVE PHOTOGRAPHY

8 comments:

  1. waaaa.. cpt share pic kawen!

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Sha Allah... ;) mmg tak sabar ni.

      Delete
  2. Sabar ye tunggu photo..
    Mana tahu hasilnya nanti cantek.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg sangat cantik. sat gi nak update blog. hahaha... gler lama tak update. Kemalasan melanda...

      Delete
  3. Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Byk koleksi shawl dan tudung2 menarik dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog shop ini juga sedang diadakan. Jangan lupa follow juga ye.. =)

    Terima Kasih
    http://hijab-valley.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. As Salam,

      In Sha Allah... Terima kasih. :)

      Delete
  4. salam sis nk tanye la design dekat frame tolsby tu buat mcm mne ye.. sbb sy nk buat diy design sendiri.. boleh share sikit.. :) tq..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam,

      Tu kwn sis yg buat jugak. Dia design & print. Size frame tolsby dr ikea tu utk gambar size 4R. 5x7 inch.

      Sorry. Guna akaun biz. Hehe..

      Delete

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...