"Love needs giving and receiving, Love means believing in someone, in something,
Love is being together, struggling through bad time or rejoicing in the good.
Love is always forgiving and never selfish.
Love needs commitment, to grow in search of happiness and life's fulfilment together.
Love is a constant journey to understand what each other need.
LOVE TAKES TIME..."

Lilypie - Maternity

Wednesday, 14 March 2012

MINI PELAMIN JADI BUAT LA PULAK...

Igt tak posted aku yg lepas ade bgtau xjd buat mini pelamin? Hehe.. last2 dpt gak buat tau. Janji kena yg simple dan paling simple bukan cam nak menikah tu. Si baik abg aku setuju... kalo tak potpetpotpet mulut dia. Alhamdulillah... keje2 membuat pelamin diteruskan. :)

Alhamdulillah... ramai yg kata mini pelamin aku sgt sweet, comel dan cantik. Ikut tema POLKADOT seperti yg diidam2kan. Aminnn... menjadik! :) :) :)

Haaaa... korang nampak tak polkadot kat tang mana? Tuuuhhhh... kat bantal tu la. Comel kan? Tema mesti polkadot dan bunga pun kena style bolat2 cam polkadot. Sgt simple... Sgt comel... Sgt sweet. Terima kasih kepada ILHAM SERI CINTA krn merealisasikan mini pelamin yg sy idamkan. 

2 comments:

  1. sweet sangat.. salam kenal.. tinggal jejak sambil blog walking

    ReplyDelete
  2. Salam,

    Terima kasih. :)

    Salam kenal mayangsayang...

    ReplyDelete

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...