"Love needs giving and receiving, Love means believing in someone, in something,
Love is being together, struggling through bad time or rejoicing in the good.
Love is always forgiving and never selfish.
Love needs commitment, to grow in search of happiness and life's fulfilment together.
Love is a constant journey to understand what each other need.
LOVE TAKES TIME..."

Lilypie - Maternity

Sunday, 19 May 2013

WEDDING REVIEW NIKAH: OFFICIAL PHOTOS DARI LOOKitLOVE PHOTOGRAPHY

Assalammualaikum semua,

Alhamdulillah.... aku masih bernafas lagi. Terima kasih kpd Allah SWT. Skang agak kemalasan nak update blog. Reason: Suami dah ade slalu kat sebelah. Hahahaha! Kalo dulu lappy la peneman bosan. Sekarang tidak lagiiiii... #poyokuasadua Dushhh!!!

Skang nak cite pasal OP aku. Sebenarnya dah lama dah siap. Dah lama dah aku amik kat Kak Shidah OP aku dari LOOKitLOVE PHOTOGRAPHY. Sampai sesat2 gi umah dia wlpun guna GPS Waze... Gado2 ngn incik somi. Hehehe!

Hrmm.. La ni baru nak stori... Xyah la stori panjang2 eh.. Korang pun bukan baca sgt punnnn... nak tatap gambo aku je kan?kan?kan? Hehehe... Okayyyy... mari kita share pics kawin aku yg suwet muwet... :)

***Aku pilih yg terbaik dan tercantik (yang cantik tu kat tang muka aku la... hahaha!!!)

Majlis Nikah
*Kredit foto: Rashidah Ahmad LookitLove Photography










Haaaa... amacam? comel kan kami... Hehehe. Fyi, pics kahwin aku mmg nak less edit (slalu kan byk org edit pakai photoshop). Aku lebih SUKA gambar suasana sebenar. Kalo edit pun setting tang brightness ngn set contra colors... Hehe.. aku tau la... sbb aku dulu penah blaja grafik.. xyah la menipu sgt lawa gebang gebung kalo pakai photoshop... dah ilang kualiti kecantikan and originality gambo... tu pndpt personal aku la... sukahati korang la kan kalo suka edit vavavoom nak kasi cun... lain org, lain taste. Peace!

2 comments:

  1. Pandai u pilih warna. Semua soft!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg plan dr awal nak pakai baju kaler bendera negeri Peghak! idop org PEGHAK...! hihihi... :)

      Delete

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...