"Love needs giving and receiving, Love means believing in someone, in something,
Love is being together, struggling through bad time or rejoicing in the good.
Love is always forgiving and never selfish.
Love needs commitment, to grow in search of happiness and life's fulfilment together.
Love is a constant journey to understand what each other need.
LOVE TAKES TIME..."

Lilypie - Maternity

Wednesday, 3 July 2013

BAHAGIANYA RASA BILA SUDAH BERSUAMI... KETIKA SHOPPING!!!

Assalammualaikum semua...,

Selamat pagi dan salam ceria. LOL! macam pembaca berita la pulak. Awal bulan mesti la ceria bahagia... Almaklumlaaaahhhh dlm bank duit dah "diisikan". Hehehe...

Semalam incik somi offday. Kan dia dah start keje shift, so life rutin dia dah tak sama ngn aku. Aku keje dia tido. Aku tido dia keje. Aku keje dia cuti. Ktorg skang ni kalo pi dating time hari weekday je. Weken mmg susah laaaa... sbb incik somi mmg xde off day time weken sabtu or ahad. Dah la rooster jadual dia byk keje ptg sampai ke malam... Sian kakpah ni tau. Kdg² malam tido kesorangan... Sobs! Sobs! :P

Back to stori, smlm incik somi jemput kita pulang dr kerja. Dah plan dah pun nak pi dating. Aku ajak incik somi pegi 1 Utama Shopping Complex. Bosan la kan asik gi Paradigm mall yg setapak sedepa sebelah apartment ktorg tu je. Hihihi...

Incik somi nak shopping cari sluar keje n sluar jejalan... Haaaaa!!! dan tmpt feveret kami ialahhhhhh di BRANDS OUTLET. Jyeahhh... ktorg mmg suka. Dah la murah. Kat sana cara jualannya - BUY 1 FREE 1 dgn SATU HARGA.

Sambil incik somi pilih² sluar... aku pun cuci² mata. Niat mmg nak cuci² je... TETAPIIII... gelodak di dada, nafsu membuak² melihat benda² di situ... arghhhh!!! itulah perempuan. Nafsu 99 otak 1. Kih!kih!kih!... Nampak baju blouse lawa gler... rase nak beli baju. Pastu test try kasut plak... aku rase nak beli kasut plak... last² konfem nak beli kasut, sbb xde kasut. Opss! silap. Bukan xde kasut... tp kasut semua tapak dah haus (alasaaannnnn..!!!)

*Comel kan? kan?... :)

Bermula la entry lakonan gediks manja, "Sayang... saya nak kasut ni? Boleh? sayang blanje ehhh?" sambil senyum² manja menggoda sang suami... Hihihi. Incik somi pandang muka aku, "Shopping lagi?... ok, la amik la" Yeaaaaaa!!! senyum lebar dan girang... kerana berjaya MENGEPAW! Terima kasih incik somi. :D 

BAHAGIA KAN RASA BILA SUDAH BERSUAMI... KETIKA SHOPPING?


*Muka seronok lps dpt paw incik somi. 
Terus feeling nak amik gambo. Poyosss!!!

Korang leh tgk entry aku yg lps psl dress ni.
Terpengaruh dgn kecantikan Shea Rasol bila pakai dress Qeela 3.

No comments:

Post a Comment

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...