"Love needs giving and receiving, Love means believing in someone, in something,
Love is being together, struggling through bad time or rejoicing in the good.
Love is always forgiving and never selfish.
Love needs commitment, to grow in search of happiness and life's fulfilment together.
Love is a constant journey to understand what each other need.
LOVE TAKES TIME..."

Lilypie - Maternity

Monday, 1 July 2013

HATTArtw FASHION SHOW RAYA 2013

Assalammualaikum semua...

Ahhhhhh~~ Speechless!!! Xtau nak start dari mana nak cte ni. Sesungguhnya saya sangat HAPPY!!! Happy dapt jumpa favourite fashion designer saya - HATTA DOLMAT. Kenai dak? Tak kenai...? Hish! Hish! Hish! Takpa... Takpa... meh cni saya stori naaa... :)

Kita shared photos sambil stori okay? Ist pic - Ini lah Hatta Dolmat!!!

*Nampak tak aku tgh kontrol ayu. Haih... Hatta Dolmat ni friendly la sgt. Suka!

Kan posted yg lepas aku ade stori pasal aku terpilih oleh Hatta utk pergi event fashion show HATTArtw Raya 2013. Memang tak sangka menang la... Event ni hari Sabtu lps, 29th June 2013 kat Sheraton Imperial Hotel, KL. Sib baik Incik Somi izinkan aku attend event ni tau! Hihihi... dia tau bini dia ni "syiok" sgt ngn Hatta dah lama dah... Puii!!!

*e-invitation yg aku dpt dr emel

Majlis start lmbt. Kol 9mlm baru nak masuk dewan. Sementara group winner nak pggl masuk dewan, Aku ngn pemenang yg lain sempat la bergambar kejap ngn Hatta. Itu pun nasib tau... Hatta tgh borak² ngn kawan² dia... pastu dia pi amik air minum, dkt ngn ktorg... ape lagi ktorg pun tegur la. Nak amik gambo ngn dia sesama. Sporting dia tau... humble dan tak sombong pun. Alhamdulillah... semoga Hatta kekal dgn sikap mcm tu wlpun dah jd celebriti terkenal... :)

Ni nak shared gambo mase dah start. Sori la pic kureng memuaskan.




Apa yang aku leh bgtau kat sini... baju² koleksi HATTArtw 2013 mmg cun habis! bukan aku puji ni sbb aku mmg minat kat Hatta tau... betullll koleksi dia mmg cun. Nanti korang tgk la sindri ye... Harga berpatutan bermula dari RM2xx hingga RM300. Semua harga baju di bawah RM300. Korang memang mampu beli walaupun sepasang! Hehehe... <-- aku la tu kot.

Ok lah penat nak cte panjang² la... Hihihi.(malas sebenarnya nak taip lagi) nak tau lebih byk info, korang klik la ye link kat bawah yg aku bagi ni:-

Nak tau pasal HATTArtw 2013 lebih detail?
Klik sini: HATTArtw Tumblr

Nak beli?
Klik info PURCHASE di sini: PURCHASE HATTArtw

Nak tgk pics event HATTArtw haritu?
Klik sini: #HATTArtw instagram


Ini antara koleksi yg aku suka/minat.
 Average harga dari RM275-RM295
*Gambo amik dr booklet HATTArtw. 

RM275 - Lady Galaxy Pop

RM295 - Lady Lace Modern

No comments:

Post a Comment

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...