"Love needs giving and receiving, Love means believing in someone, in something,
Love is being together, struggling through bad time or rejoicing in the good.
Love is always forgiving and never selfish.
Love needs commitment, to grow in search of happiness and life's fulfilment together.
Love is a constant journey to understand what each other need.
LOVE TAKES TIME..."

Lilypie - Maternity

Sunday, 19 February 2012

[TASK 18]: CUPCAKES @ WONDERMILK

Sehari lepas majlis risik, kerja2 utk majlis tunang bertambah. Masa utk order makanan!!! yeaah... org suka makan cam aku ni, kena survey tmpt mkanan yg sedap2 je. Mahal xpe, janji sedap. Yelah, nak bg org... kenalah bg yg terbaikkkk sekali. Tol tak? :)

Ajak my elder sista gi kedai cupcakes kat Damansara. Alaaa... yg popular tu la. Wondermilk la, mane lagi kan... sib baik la dekat sgt2 dgn umah. Mmg xde masalah. Kat situ kena tempah 2minggu awal b4 ur event. Mcm2 design ade... yg pasti, mmg sedap! :) Bagi aku, harga dia sgt berpatutan. Dah la sedap, harga pun berbaloi. Mampu dibeli org semua org. Alarr... bukan slalu pun nak mencekik cupcake. kan? kan? kan?

41 Jalan SS 21/1A Damansara Utama
47400 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia.

Aku dah siap survey awal2 kat website wondermilk. Perancangan tu sgt penting ye kwn2... :) Pilih2 n save pic yg berkenan. Sampai kedai trus tunjuk pic n isi form. Mudah kan? :)

Aku order dr catalogue GOLDFINCH COLLECTION: CHERRY BOMB mmg sesuai dan ikut tema kaler hantaran aku. Suka sgt2... comel sgt2. :) aku order petite, 36pcs, RM70 sahaja. 

No comments:

Post a Comment

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...