"Love needs giving and receiving, Love means believing in someone, in something,
Love is being together, struggling through bad time or rejoicing in the good.
Love is always forgiving and never selfish.
Love needs commitment, to grow in search of happiness and life's fulfilment together.
Love is a constant journey to understand what each other need.
LOVE TAKES TIME..."

Lilypie - Maternity

Friday, 10 February 2012

[TASK 15]: BARANGAN KRAF HANTARAN @ SSF, JALAN TAR

Huwaaa... lama gler tak update. Bukan malas. Tapi sibuk. Sibuk dgn keje... dan bla.bla.bla. *Aku hari2 mmg sibuk pun. Huhuhu...

Kuala Lumpur
71-75, Wisma Gurcharan,
Jalan Tuanku Abdul Rahman,
50100 KL, Malaysia.
Tel: 03-2691 0020
Fax: 03-2694 0020

Business Hours :
10.00am - 7.30pm


1hb haritu kan cuti Hari Wilayah, maka dgn sukahati aku ngn mak kuar shopping beli brg nak buat hantaran. (buat semula sbb brg2 hantaran aku semua kena "rembat". Sila baca posted sy sblum ini. hehe!) Sukaaaanyer saya... kuar pagi2 mmg best. Sbb tak ramai org. Aku ngn mak beli brg kat SSF, Jalan TAR. Mak ngn aku ade buat member card, so bila shopping kat sini dpt la diskaun. :) barang2 kat SSF mmg cantik. Lain dr yg lain. Yang penting! sangat UP TO DATE!!! Sgt berbaloi beli barang kat situ.

Macam2 aku ngn mak pilih... yeler, nak buat hantaran utk anak, mak aku agak cerewet la kan. Dah kata tokey kedai kraf perkahwinan... kena la buat cantik2 utk anak sindri, betol tak?

Harga kat SSF, bagi aku sgt reasonable bg yg berpendapatan sederhana spt aku ni. Mampu beli la... beli yg nak guna je. Kalo tak tau, leh tny staff kat SSF. Diaorg sgt friendly dan sedia membantu serta memberi nasihat. Cewaaahhh!!! buat iklan jap. :)

In the end, aku beli paperbag kat SSF. Tak jadi beli kan Reowngift. Asik takde stock je. Risau aku. Last2 beli paperbag dan buat riben polkadot sindri. Hahaha!!! janji tema polkadot ye... just kena kerah tenaga lebih sket la kan bila buat sindri. (lagi laaa... aku bz+bz+bz!!!)

No comments:

Post a Comment

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...