"Love needs giving and receiving, Love means believing in someone, in something,
Love is being together, struggling through bad time or rejoicing in the good.
Love is always forgiving and never selfish.
Love needs commitment, to grow in search of happiness and life's fulfilment together.
Love is a constant journey to understand what each other need.
LOVE TAKES TIME..."

Lilypie - Maternity

Saturday, 25 February 2012

TASK [19]: KLIK! KLIK! PHOTOGRAPHY

Alhamdulillah... proses mencari photographer sudah selesai.

Sebelum ni mmg plan nak amik kazen aku jd official photographer majlis tunang aku tu nnt. Tapi... disebabkan dia ade job, terpaksa la "lepaskan" dia dgn rela hati. Tu la kena booked awal2. Professional photographer la katakan... Isk.. isk. Sedih la jugak xdpt dia. Sbb aku mmg suka hasil keje sepupu aku ni. Mmg cun! Mmg maveles. :) Promote la dia kejap. Leh tgk hasil keje dia dekat RIZAL RAHMAN-PEVEYHACK.COM 

Hrmmm... survey byk la jugak. Mostly prof. photographer ni caj mahal wlpun utk majlis tunang. Kita ni bknnyer kaya/berduit sgt... Maka, cuba la cari dan cari dan cari photographer yg baru2 tp hasil keje cun! Finally!!!... dgn pertolongan adik aku, dpt la ktorg sorang photographer. Student lg. Pompuan. Memula ktorg tgk hasil keje kat blog dia: NANOLENSA PHOTOGRAPHY not bad! lawa la jugak. Hasil keje dia ngn kwn2 dia cun!  caj pun sgt reasonable bg diaorg yg baru nak naik jd photographer. :)



No comments:

Post a Comment

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...