"Love needs giving and receiving, Love means believing in someone, in something,
Love is being together, struggling through bad time or rejoicing in the good.
Love is always forgiving and never selfish.
Love needs commitment, to grow in search of happiness and life's fulfilment together.
Love is a constant journey to understand what each other need.
LOVE TAKES TIME..."

Lilypie - Maternity

Thursday, 15 March 2012

E-DAY: 03.03.2012

Actually nak tggu official pics dr photographer, baru aku nak posting cte psl majlis tunang aku yg dah lepas seminggu sudah. Tp lmbt sgt la plak nk dpt cd gmbrnya. Alhamdulillah... td dpt sms dari team Nanolensa Photography cd gambar sudah dipos tghari tadi. Eiii... xsabarnyer nak tgk. Eiii... tak sabarnya nak posting kat blog ni. Hehehe... Mintak2 pics semo lawa2 wlpun dlm RAW file. :)

Diberitahu ade 3 cd dan 700 keping gambar!!! Wow... saya sangat-sangat puas hati. Harga pun sgt berpatutan. Tak sabar. Tak sabar. Tak sabar nak tengok. Heeee!!!

Kat bawah ni aku share sket pic aku curik dr album kwn2/sedara2.
Jom tgk sy yg comel ini. #poyo

*ini kazen aku. Cam minah arab pompuan ni. Padehal xde keturunan arab pun ktorg. hehe!

*Sesi debaran telah bermula. Hehehe...

*kasi close up sket tang mata tu. Ops! btw, lawa tak baju n shawl sy tu? :)

*Tang ni rasa cam artis plak. Kat tepi tu ramai nak amik pics saya. hehe!

*Selesai sudah... sy sudah menjadi tunangan kpd "my-sayang"

No comments:

Post a Comment

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...