"Love needs giving and receiving, Love means believing in someone, in something,
Love is being together, struggling through bad time or rejoicing in the good.
Love is always forgiving and never selfish.
Love needs commitment, to grow in search of happiness and life's fulfilment together.
Love is a constant journey to understand what each other need.
LOVE TAKES TIME..."

Lilypie - Maternity

Sunday, 18 March 2012

B2B TASK [4]: PLAN - D.I.Y VEIL NIKAH

Dapat idea nak berjimat lagi... Hehehe. Nak buat veil nikah sendiri. Tak susah pun nak buat rupanya. Janji ade basic skill menjahit la kan. Alaaa... setakat jahit sembat xkan la xreti. Usha2 kat net/blog org step by step buat veil nikah. Alhamdulillah... aku cnang nak pikap. Bagus betol diaorg ni, bg tutorial. Banyak pahala diaorg dpt, kongsi ilmu dan idea. :)

*Ni cth half oval shaped veil. Ukuran ikut rasa sesuka hati korang. 

Pilihan veil nikah aku, nak buat HALF-OVAL SHAPED. Beli 2 meter cukup. Labuh sampai ke punggung je la. Material samada kain net atau chiffon. Mana lagi elok eh? Nnt nak survey2 lah dulu... For hiasan letak patch lace bead ngn 3d roses lace. Ala2 veil Elyana (#berangan). Doakan aku berjaya buat ye... Chaiyok!!! :D

Ni ukuran utk veil... panjang mana korang nak. :)


credit to:

No comments:

Post a Comment

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...