"Love needs giving and receiving, Love means believing in someone, in something,
Love is being together, struggling through bad time or rejoicing in the good.
Love is always forgiving and never selfish.
Love needs commitment, to grow in search of happiness and life's fulfilment together.
Love is a constant journey to understand what each other need.
LOVE TAKES TIME..."

Lilypie - Maternity

Sunday, 1 April 2012

B2B TASK [7]: KAIN NIKAH @ JAKEL SHAH ALAM

Assalammualaikum... :)

Dah lama xupdate blog. Cam biasa. Sibuk... Hehe. Harini tghari td gi shopping kain nikah kat JAKEL SHAH ALAM. Ingatkan g awal tghari xramai org... Huuuuuuuuuuu!!! sgt "meriah" okaayyy. Ade org lg awal drp kami. Owh, "Kami" itu ialah aku, "my-sayang" ngn my PA iaitu my elder sister. Hehehe...

Sampai2 sana trus naik tingkat 3. Sampai je dah kena sapa ngn SA. Biasalah.. mereka kan peramah. :P Aku trus ckp, "nak cari kain satin n lace for nikah pakej bajet below RM300". Hehe... senang kan camtu? ckp direct. Terus SA tu carik material mengikut bajet aku. 

Aku xnak beli border patch lace psl harga mahal sket n nak guna byk. So, beli la pakej full lace. Pastu nnt suh tailor aku potong2. Jimat dan dpt byk. Owhh ye... beli kain net for veil skali. Ni link design: baju nikah yg aku berkenan. Nak buat camni. Tapi ade sket nak tambah2 3D roses dgn beads or pearls. :)

Nak tau brp harga aku shopping td kat JAKEL?

PAKEJ
Lace 2.5mtr (1panel)
Satin 4mtr + satin utk baju melayu 4.5mtr
Kain net (for veil)
JUMLAH: RM370


***Terlebih RM70 je. Xpe, janji puas hati. "my-sayang" pun kate okay. Tak kisah. :)

No comments:

Post a Comment

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...