"Love needs giving and receiving, Love means believing in someone, in something,
Love is being together, struggling through bad time or rejoicing in the good.
Love is always forgiving and never selfish.
Love needs commitment, to grow in search of happiness and life's fulfilment together.
Love is a constant journey to understand what each other need.
LOVE TAKES TIME..."

Lilypie - Maternity

Tuesday, 3 April 2012

B2B TASK [9]: DISKUSI DENGAN WEDDING PLANNER - ILHAM SERI CINTA

*My Wedding Proposal

Lepas je majlis tunang tu, aku bgtau kat wedding planner ILHAM SERI CINTA "impian" perkahwinan aku nak mcm ni, nak mcm tu. So, Pn. Hasni Irdina kata suh aku survey2 dulu macamana yg aku nak, bagi contoh gambar keseluruhannya... senang dia nak buat keje & survey/sediakan barang dan prop. Lagi satu, jangan lupa bagitau kat wedding planner BAJET YANG MAMPU KITA BAYAR. BERBELANJA IKUT BAJET KITA TAU! Hehe... kdg2 org ni xsedar diri... nak mcm tu. Nak mcm ni... nak lawa aje. Tapi nak murah... Hish! Xsedar diri betul. Ni pengalaman aku sendiri la sepanjang menolong mak aku kat EMAMIN ENTERPRISE. (Sesape yg terase tu... ampunnnn!!! :p)

So, dlm masa sebulan dh dpt idea ape yg aku nak... dah emel semua perkara yg diperlukan ke ILHAM SERI CINTA. Kami pun jumpa & diskusi dgn lebih details. Ubah2 ape yg patut. Tambah2 ape yg kurang. Alhamdulillah... senang berbincang dgn Pn. Hasni Irdina. Dia byk bg idea dan cadangan. yelah, kita ni baru pertama kali nak wat majlis besar, kena la dgr nasihat dr yg pakar. Yang bestnya, wedding planner aku ni siap buat proposal kertas kerja. Tengok kat atas tu. Siap dgn kiraan bajet skali mengikut kemampuan aku. Bagus! Senang aku nak nampak dgn lebih jelas. Alhamdulillah... ianya mengikut bajet aku. InsyaAllah, kami akan berjumpa lg selepas ni. Terima kasih ye Pn. Hasni Irdina - ILHAM SERI CINTA.

No comments:

Post a Comment

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...