"Love needs giving and receiving, Love means believing in someone, in something,
Love is being together, struggling through bad time or rejoicing in the good.
Love is always forgiving and never selfish.
Love needs commitment, to grow in search of happiness and life's fulfilment together.
Love is a constant journey to understand what each other need.
LOVE TAKES TIME..."

Lilypie - Maternity

Tuesday, 24 April 2012

D.I.Y - SHAWL & TUDUNG BAWAL WITH 3D ROSES

*Tudung bawal 2 tones with 3D roses

*Shawl with 3D roses

Alhamdulillah... jadik jugak aku jahit 3D roses kat tudung & shawl sindri. Hehehe... Sgt teruja. Btw, Tudung bawal tu xsiap lg sebelah. Tudung bawal kena guna 2mtr. Shawl semeter je. Kalo mengadap, sehari leh siap. Sbb aku keje... amik masa la jugak. Shawl tu aku jahit amik masa 2hari. Tudung bawal ni aku rasa esok baru siap kot... ikut mood la jugak nak buat. Haha!!! Yang penting, Sabtu ngn Ahad ni aku kena pakai nak gi kursus. Hihihi... #gediks

Kalo korang rajin view blog aku ni, korang tau la kan aku beli katne 3D roses tu. Skang tgh trend dan "in" 3D flowers. Aku tgk Hatta Dolmat suka bebenor buh 3D flowers ngn beads kat baju pengantin dia. Suka tgk rekaan dia & opkos rekaan Rizalman. Sangat suka mereka berdua. Rizalman design dia sgt esklusif. Hatta Dolmat plak aku tgk suka bereksperimen dgn rekaan dia. Sgt Berani!!! :) :) :)

No comments:

Post a Comment

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...