"Love needs giving and receiving, Love means believing in someone, in something,
Love is being together, struggling through bad time or rejoicing in the good.
Love is always forgiving and never selfish.
Love needs commitment, to grow in search of happiness and life's fulfilment together.
Love is a constant journey to understand what each other need.
LOVE TAKES TIME..."

Lilypie - Maternity

Saturday, 21 April 2012

D.I.Y - PEARLS @ 3D ROSES (FOR MY SHAWL)

Hari ni lepak kat kedai Emamin xde buat ape2 pun... Sbb semo keje kraf kawin aku buat kat umah je. Penuh ler kalo semo brg nak letak kat kedai Emamin. Bak mak aku kate, "Buat penuh kedai je ngn brg2 ko ni... bawak balik, buat kat umah sindri"... NAMPAK TAK TU? kena buat sindri... huhu!!! Xpe... leh je buat sorang2... janji mak aku pantau la.. kang jadik lain plak. :P


So kat kedai tadi... aku just menjait pearls kat 3D roses. Nak letak kat shawl tu sebenarnya. Tgk org pakai cam cantik je. Tu yg teringin nak pakai jugak. Gler mahal tgk jual kat online. Baik aku buat sindri. Tol tak? 3D roses ni aku potong amik sket utk buat baju nikah. Sebab xbyk guna kaler itam, lebihnya aku piki nak letak kat shawl. Bila nak pakai shawl tu? Hahaha... nak pakai masa kursus kawin 28hb ni... poyo tak? gi kursus kawin pun nak melawa sakan! Hihihi... :P

Okay la... nnt dah siap, aku post kan blog ye nnt. Ntah comel/cantik ke tidak?... Hrmmm. Kena tgk respon dr "my-sayang" dulu... :)

2 comments:

  1. Salam dear, nk tanay mane beli manek byk2 ye..
    sy stay kt shah alam..Xjumpe pun..yg ade jula paket kecik2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sori lmbt reply. Sy jarang on9 skang ni. Bz sgt2. Btw, nurul boleh beli kat plaza GM area chowkit. Kat situ mmg tmpt jual borong mcm2 brg. Kat klang pun ade plaza GM. Cuba google. Ni add plaza GM, chow kit. :"

      Alamat :K&K Crystal Sdn Bhd
      1-24 Plaza GM,
      Lorong Haji Taib 5,
      50350 KL.
      Tel/Fax : 03-40429913
      email : kkcrystal138@hotmail.com

      Delete

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...