"Love needs giving and receiving, Love means believing in someone, in something,
Love is being together, struggling through bad time or rejoicing in the good.
Love is always forgiving and never selfish.
Love needs commitment, to grow in search of happiness and life's fulfilment together.
Love is a constant journey to understand what each other need.
LOVE TAKES TIME..."

Lilypie - Maternity

Friday, 3 August 2012

B2B TASK [30]: TAK NAK PAKAI VEIL MASA NIKAH. BOLEH TAK? LIKE AHC!!!


Korang tengok la awek cun kat atas ni pakai tudung outer ape? tudung outer LACE okkaaayyy... bukak FACEBOOK PAGE AHC, aku terus jatuh cinta dgn tudung outer lace tu. Memang sgt sesuai for nikah. Tak payah veil... simple, tp still look nice. Kalo rajin tambah sindri la batu liplap ke... pearls ke... beads ke... aaahhhhh~~~ yang tak bestnye... AHC belum open lg utk jual... diaorg baru promo INNER AYRAA SILANG. Highly recommended... tp tulah... cepat bebenor fully booked. Akak aku sempat je beli. Tu pun dia nak beli lagi tu. Sbb selesa sgt2... muka bolat dah tak nmpk bolat sgt... nmpk tirus sket... sket la. :)

Mintak2 cepat la kuar tudung outer lace tuh.... nak sgt2. Nak sangat-sangat-sangat!!! Kalo mahal camne? haihhh... kena usha gak kedai diorg ni kat Kota Damansara. Nah! korang tengok la kat website AHC:




Our boutique is located at :
23-1, 1st Floor,
Jalan Cecawi 6/33,
47810, Kota Damansara,
Selangor Darul Ehsan.
Operation hours : 11 am till 7 pm
Closed on Sundays

2 comments:

  1. Yela cantik saya pun berkenan jgk..hehe salam perkenalan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam lilyasha,

      Salam perkenalan. :)

      Last month g butik AHC kat kota damansara tu, hrmm.. Harga mahal la. RM139 kalo tak silap. Mcm tak berbaloi. Piki2 better beli half moon sakura cam radiusite tu. After wedd pun leh pakai g keje. Yg ni mcm sesuai utk ke majlis je.

      Dah pegi butik AHC yg baru kat the strand? Kita tak usha lg. Gerammmm shawl tudung semua cantik. Recommended, beli hoodie cayla. Sgt best pakai... Leh pakai mcm2 gaya. Sesuai g jln2 or keje. (ehehh.. Ckp mcm duta AHC plak) hihihi...

      Delete

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...