"Love needs giving and receiving, Love means believing in someone, in something,
Love is being together, struggling through bad time or rejoicing in the good.
Love is always forgiving and never selfish.
Love needs commitment, to grow in search of happiness and life's fulfilment together.
Love is a constant journey to understand what each other need.
LOVE TAKES TIME..."

Lilypie - Maternity

Sunday, 26 August 2012

B2B TASK [33]: SURVEY HANDBAG @ SOMETIME

Assalammualaikum... Salam Malam Isnin.

Selamat bermula keje esok ye kawan2. Hihihi... Giler malas esok nak pi keje. KEMBALIKANLAH MOOD KERJAAAAAA!!!...

Raya tahun ni keluarga aku The Amins tak pegi bercuti kemana2. Sebab abah kena jaga nenek yg sudah uzur. Melepak shj kami di rumah. Bosan? YELAHHHH... sib baik ade cte best leh layan. Ngadapppp je la tv. "My-Sayang" plak beraya sakan sampai raya ke-4!!!... perghhhhh!!! Mmg sakan lah... #Jeles.

Time raya aku jarang on9 melainkan mengupload pics raya, like pics raya org. Owh! sangat suka tgk pics org beraya sana sini. (yelahhh...sbb tahun ni bosan xkuar kemana2. #JelesLagi) Pastu tetiba rajin plak la kan nk skodeng instagram celebrities kat mesia... @ikaradiusite & @mariaelenazarul. Skali aku terpersona ngn HANDBAG DARI SOMETIMEDOTCOMDOTMY - ALEXA: INSPIRED BY MARIA ELENA.



Selepas usha dan memerhati dgn KUSYUKNYA... maka dgn rasa senang hati, birthday aku 12 SEPTEMBER 2012 thn ni, aku nak hand bag alexa kaler purple. Konfem! nak jugak!!!...  nak mengepaw my sista & "my-sayang". Leh ke dapat? Hihihi... Dan dengan senang hati jugak nak beli handbag for hantaran kahwin nanti. Harga mampu dibeli... itu yg penting. :)

my #1 wishlist - alexa purple



***Iklan sebentar
Korang kenal tak sape Maria Elena tu? Tak kenal pun xper. Dia pun manusia biasa cam kita jugak. Kalo nak tau jugak, gi la usha blog dia - http://peliks.blogspot.com Aku bkn fans dia. Hanya suka cara dia mengolah ayat... mengajak kita ke arah kebaikan. Kebykkan ayat dia meaningful. Alhamdulillah... :) dia sentiasa ingin jadi baik dari hari ke hari. Hrmm.. tp kesian, ramai plak haters dia. Lantak la. Haters tu xde keje nak buat. Yg penting, life MariaElena sudah jauh ke depan dan semakin baik. Tu yg penting.

2 comments:

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...