"Love needs giving and receiving, Love means believing in someone, in something,
Love is being together, struggling through bad time or rejoicing in the good.
Love is always forgiving and never selfish.
Love needs commitment, to grow in search of happiness and life's fulfilment together.
Love is a constant journey to understand what each other need.
LOVE TAKES TIME..."

Lilypie - Maternity

Saturday, 4 August 2012

B2B TASK [31]: D.I.Y - IN PROGRESS... SPECIAL DOORGIFT FOR LADIES

my instagram: cikinamin

Sample doorgift potpourri for ladies ONLY!

Assalammualaikum semua... (eceh, mcm ler fofular sgt ade org dok baca blog aku ni)

Hari ni dah 15 Ramadhan. Sekejap je kan? Hrmmm... mcm baru je rasa nikmat berpuasa. Dah tua2 ni kan rase lg seronok puasa dari beraya kot. Tapiiii.... puasa ngn raya aku thn ni TRIPLE SERONOK. Sebab ape? Sebab dapat berpuasa dan raya dgn MY ONE & ONLY SAYANGNESS - "my-sayang"... Alhamdulillah. :)

Okaayyy... skang nak cte psl SPECIAL DOORGIFT FOR LADIES. Orang2 pompuan je dpt. Lelaki xde! Hehehe... ni idea Mak Timah aku ler. Pompuan kan suka benda2 yg cantik. So, mak aku plan suh buat 500pcs POTPOURRI DOORGIFT utk tetamu pompuan. Ni kira sape cepat dia dapat la. Kalo nak kena salam jumpa Mak Timah sebelum balik... Opps! jgn piki ke lain lak. Bukan mak aku mintak "hadiah". Tapi mak aku niat, nak ucap terima kasih sendiri kat tetamu. Susah nak jumpa tetamu sorang2 secara personal. Tuan rumah kan bz. So, dgn cara mak aku ni... boleh la dia lafaz TERIMA KASIH TAK TERHINGGA KEPADA PARA TETAMU. Mak kata tetamu kena layan TIP TOP... baru diaorg rase seronok & tak gelisah spjg majlis nanti. In sha Allah... :)

Tgk kat sample aku attached tu... buat lebih kurang camgitu ler. Kecik je, tak besar. Tema kaler of cos blue ngn pink. Nanti kalo dah siap aku buat teaser ad dulu eh... hihi. Bnyk lagi tak siap tu. Potpourri tak wrap lagi... dawai baru celup je tuh. Baru buat dlm puluhan je kot. Manik tak letak lagi. Riben kecik besar tak potong lagi... eheh? Leh je aku relaks kan skang ni... Hahaha. Bulan puasa ni, aktiviti slow skit. In sha Allah... akan siap spt yg dirancangkan. Mak Timah aku dah risau tu. Sbb tgk aku ni relaks sgt... SAPA KATA AKU RELAKS??? Hanya Allah je la tau perasaan aku ni. Heeee.... :D

4 comments:

  1. Apekah itu...special untuk tetamu perempuan...gud luck..semoga berjalan lncr...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalammualaikum rahmah,

      Thanks. :) in sha Allah... Nnt dah siap, sy tunjuk teaser sket eh. Potpourri doorgift penah tgk tak? If tak penah leh je tgk kat website sy ni: http://emamin.blogspot.com

      Delete
  2. cantik!!!
    kte folow instagram cikin ye ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you... ;) Id name instagram ciksusu ape eh?

      Delete

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...