"Love needs giving and receiving, Love means believing in someone, in something,
Love is being together, struggling through bad time or rejoicing in the good.
Love is always forgiving and never selfish.
Love needs commitment, to grow in search of happiness and life's fulfilment together.
Love is a constant journey to understand what each other need.
LOVE TAKES TIME..."

Lilypie - Maternity

Thursday, 27 June 2013

BERTUAH LAGI!!! - I'M THE WINNER HATTARTW FASHION SHOW

Assalammualaikum semua...,

Sukaaaaa sangat sejak 2 minggu ni. Rasa bertuah sangatlah... hohoho! Last week menang contest Emel by Melinda Looi. Semalam plak dpt tau menang HATTARTW pulak. Bukan ade wat contest ape² pun. Hattadolmat suruh REPOST/RETWEET/SHARED je pasal produk terbaru dia tu. Aku pun suka suki la repost share kat IG aku... Hahaha!!! Alhamdulillah dan mmg tak sangka terpilih. Terkojut den, Hattadolmat tagged nama den kat IG dia... Lompat-lompat bintang semalam. Hihihi... nak tgk? nk tgk... *excited tak habis lagi ni! LOL...!!! Btw, RTW tu singkatan bagi READY TO WEAR. :)

*Nampak tak tu? Hatta tagged & like IG kita. :)

Event ni start 29hb Jun, Sabtu jam 8pm kat SHERATON IMPERIAL HOTEL Jalan Sultan Ismail. Sape² dok KL tau la ye... (aku pun baru google katne... Owhhh dkt ngn area ke Kg. Baru/Bkt Bintang rupanya. Baru tauuu... :P) Hantar emel ke assistant Hatta, Qamy namanya. Then Qamy emel E-Invitation card kat aku. Qamy siap remind bgtau, "Pakai glams2 & Vouge²..." Hahaha... aku maneler reti vouge n glams ni... aku tau pegi dinner malam pakai baju kurung, dress tak pun jubah je... hihi. Den dah juakkkkk... trus emel kat Qamy lagi (sure Qamy geleng kapla tgk emel aku je yg masuk. hihi) aku tny, "Dress code glams & vouge camne... alamaakkk... advise pls. Nak pakai baju kurung, dress or jubah bleh?" Qamy replied, "pakai je cantik². tema glams. just be yourself.." Haihh... lega aku pas Qamy balas camgitu... janji glams ye... glams.... mekap glams sudahhhh! :P

*Sbhgn rupa e-invi card dari Hattartw & First lady

Hrmmm... Tak sabar ni oiii nak tgk fashion show favourite designer aku ni. Dulu dok berangan Hatta buatkan baju kawin... Berangannnn jeee laaaaa... kalo dlm poket ade ribu-ribuan tarak hal face to face ngn Hattadolmat. Hihihi... Finally, dapat gak jumpa dia & tgk fashion show in my real life dan secara langsung 29hb June 2013 ini!!!.... Can't waaaaitttttttt!!! :D

Antara teaser koleksi Hattartw
*kredit gambar kpd Hattartw


*lawa kan? Full lace siap ngn bunga² timbul.
Hatta kata skang fashion camgini tgh "in".


Kalo korang xkenal Hattadolmat, korang pegi la web dia - http://www.hattadolmat.com/. Dia design mmg lawo² laaahhhh haiiii... mmg tempting gugur hati mata tgk dia nyer design (aku kata laaa... org lain kata aku xamik tau. Hihi)

Jommmmmmmm!!! tahun ni kita raya sakan pakai baju Hattadolmat pulak. Mmg korang mampu beli... percayaaalahhhh.... jgn lupa serbu First Lady nnt eh. 

Selamat menyambut bulan Ramadhan Semua... ;)

No comments:

Post a Comment

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...