"Love needs giving and receiving, Love means believing in someone, in something,
Love is being together, struggling through bad time or rejoicing in the good.
Love is always forgiving and never selfish.
Love needs commitment, to grow in search of happiness and life's fulfilment together.
Love is a constant journey to understand what each other need.
LOVE TAKES TIME..."

Lilypie - Maternity

Tuesday, 27 December 2011

TASK [3]: SHOPPING KAIN @ JAKEL SHAH ALAM

Dah dapat color theme yg aku nak, terus terpikir nak beli kain pasang. Apa salahnya beli awal2... skang kan tgh YES = YEAR.END.SALES. Hehe!!! Usha2 kat net, tgk JAKEL ade sale sampai 2 Jan 2012. Yeah~ sempat nak shopping lg... :)

Tapi masa ni, aku kekurangan wang... sbb xterpiki kan nak memula nak shopping kain utk tunang. Nasib baik... Nasib baik... aku dpt MAK yang baik.

Mak aku berkata, "ala, xper la... pakai la duit mak dulu. Nanti byr la balik. Jangan buat2 lupa byr pulak"... Hehe! Legaaaa~ *ala, mak pun sebenarnya nak shopping kain utk majlis tunang aku jugak tuh.. hiks! hiks! hiks!

So, 2 minggu lepas aku, akak, mak & adik aku serbu Jakel Shah Alam, Seksyen 7. Sesape yg dah g I-City Shah Alam tu... sure la tau kat mane kedai Jakel ni. Giler ramai manusia dok shopping kain... Ramai tol orang nak kawin ye... aku tgk semo family, pasangan tunang tgh sibuk pilih2 kain. Ktorang naik kat tingkat atas sekali... rambang mata tgk kain. Hehe... suka bebenor kami!... :D

No. 27, 29, 31, 33 & 35,
Jalan Plumbum S7/S, Seksyen 7,
40000 Shah Alam.
Tel : 03-55108976 
Fax : 03-55108986 

Alhamdulillah... aku dpt kain yg aku idamkan. Total semo... ehem.. ehem.. ehem. Xyah tau la. Yang pasti aku puas hati. Terima kasih emak sbb pinjamkan duit dulu. Muahaha!!! 

Btw, baju idaman utk tunang ni dah survey awal2 dah... terpikat dgn design Rizalman. Nampak je... trus jatuh cinta. Sampai bdk sales kat jakel tu ckp, "Hrmmm... ramai suka design camni la. Rizalman pun beli kain kat Jakel jugak". Owhh... baru aku tauuuu...


*semo gambar adalah hakmilik: http://rizalmanibrahim.blogspot.com/

Haaa... inilah design Rizalman yg aku suka. Idea aku mix n match kedua2 design pd baju tunang aku tu nanti. Tp xde la beriben besar bagai camtu... bdn aku bkn cam model kat atas ni... Agak2 korang kain aku yg rupa polkadot ke... or plain pic yg ke-2 tu? Hehe... Syoohhh... tungguuuu!!! :D

No comments:

Post a Comment

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...