"Love needs giving and receiving, Love means believing in someone, in something,
Love is being together, struggling through bad time or rejoicing in the good.
Love is always forgiving and never selfish.
Love needs commitment, to grow in search of happiness and life's fulfilment together.
Love is a constant journey to understand what each other need.
LOVE TAKES TIME..."

Lilypie - Maternity

Wednesday, 28 December 2011

TASK [5]: DOORGIFT

Pasal doorgift plak.. lagiii la aku pening nak buat ape. Piki punya piki, sbb aku suka makan dan hobi aku mmg suka mkn... maka, aku nak bg tetamu aku doorgift makanan jugak.

Skang dlm list nak buat:
  1. Apam polkadot (polkadot lagik!... hehe)
  2. Candy
  3. Mini chocolate cake (ni buat sindri tau! kepakaran aku ni. :p)
  4. Cute mini paper bag
  5. Sticker tag name: Terima Kasih
Untuk packaging aku dah siap survey tmpt dan dah tau tempat dah pun. Aku nak beli cute paper bag. siap ade riben. Ala, jemputan aku xramai pun. ape salahnya bg org benda yg indah2 dan comel2... kan? kan? janji murah dan masih dlm bajet aku.

Owhh... tak lupa jugak nak buat sticker tag. Xpe, itu  leh piki nanti2. Sbb kwn aku ade kedai printing. Bila2 masa leh usha jumpa dia. Diskaun2... tu yg best! :)

Ni list tempat aku nak beli/order utk doorgift:
  1. Apam polka dot's @ Facebook
  2. Cute paper bag @ Reowngift
  3. Sticker tag @ TokeyBaju
  4. Candy beli dekat kedai borong sekitar kedai Chow Kit. (dekat pasar)
*Korang leh klik link atas ni & survey... if berminat nak order. Harga murah dan berbaloi!  :)

*Colorful!!!... i like. :)

*Nak mcm ni jugak... comel je polkadot! 

*Nak sticker tag pattern polkadot camni. Comel kan?
Tapi nak shape bolat cam polkadot. Bkn 4segi camni.


*buat sticker tag camni pun lawa kan? flower gituh! :)

No comments:

Post a Comment

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...