"Love needs giving and receiving, Love means believing in someone, in something,
Love is being together, struggling through bad time or rejoicing in the good.
Love is always forgiving and never selfish.
Love needs commitment, to grow in search of happiness and life's fulfilment together.
Love is a constant journey to understand what each other need.
LOVE TAKES TIME..."

Lilypie - Maternity

Friday, 30 December 2011

TASK [7]: JUMPA TAILOR LAI-CHAN

Hari Selasa haritu gi jumpa tailor aunty Lai-Chan. Tailor feveret akak aku. Disebabkan akak aku sponsor byr duit tailor (hadiah special utk aku katanya... hehe!) aku ikutkan je la... dah org nak sponsor kan, dediam sudah. :)

Harga not bad... RM280. Bagi aku normal & reasonable price la. Siap suh taruk beads lg tau! Kalo kat luar tgk harga dah siap ngn beads dlm RM400. Itu yg aku tau la... xtau la kan, kalo ade yg paling murah. Mmg aku xnak sewa. Nak buat baju sindri... Biar leh guna sampai bila2. Leh jadi kenangan jugak. :)

Kena tempah awal2 sbb Aunty Lai-Chan ni fofular... kena antar 1-2bln awal. Ni dia nak celebrate Gong Xi Fa Chai... lagi la lama tup kedai nnt. Baik antar awal2 kan. Cnang kalo nak fitting or nak betolkan ape2 yg patut.

Siap pesan kat aunty Lai-Chan, "Aunty, u buat lawa2 tau... kasi glamour baju sy nih. Buat cantik2 tau.." Hehehe... Takut la. Takut ape yg kita impikan jadik lain. Xsama apa yg kita nak. Siap tunjuk pic design Rizalman tu kat aunty Lai-Chan. :)

* Inilah design conteng2 aunty Lai-Chan. Xkesah la, janji dia tau aku nak camne.

No comments:

Post a Comment

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...