"Love needs giving and receiving, Love means believing in someone, in something,
Love is being together, struggling through bad time or rejoicing in the good.
Love is always forgiving and never selfish.
Love needs commitment, to grow in search of happiness and life's fulfilment together.
Love is a constant journey to understand what each other need.
LOVE TAKES TIME..."

Lilypie - Maternity

Sunday, 29 January 2012

[TASK 14]: SHAWL CHIFFON BEADED @ BUTIK DIRS

Sejak minggu lepas asyik survey...survey... survey... via online butik shawl. Nak beli shawl chiffon beaded. Aku malas nak kuar jejalan survey kat jln TAR tu... Rimas! Panas... piki2 beli online lg cnang. (Aku mmg suka shopping via online pun..hehe)

Tgk Page FB RADIUSITE... asal upload je shawl beaded yg aku nak... xsampai beberapa jam SOLD OUT! Haish!!! mmg xsempat nak order la... shawl kat Radiusite mmg cun. Mmg lawa... Mmg sesuai sgt utk tunang aku ni. Tapiiii... asik sold aje. Gerraammm tau!!!

Pastu usha lak Page FB SHAWLFORYOU... sama la jugak. asik sold out saje!!! gler sedih. Aku siap tny restock ke tidak... bila restock, sama jugak. Aku asik tak sempat nak order. Hrmmm...

In the end, solution aku nak cepat... aku share link pic shawl beaded yg aku nak kat fb. Kot2 ade yg sudi bgtau tmpt jual shawl beaded yg aku nak... hihihi!!! Finally, Terima kasih kpd sepupu aku. Dia bgtau katne leh dpt stock shawl yg cantik2 mcm diaorg (radiusite & shawlforyou)... Dengan gembiranya, semlm aku ajak "my-sayang" gi JALAN TAR (last2 kena gak kuar cari sindri). Pegi BUTIK DIRS/DIRS GALLERY dekat SEMUA HOUSE.

Kat Dirs Gallery mmg banyak pilihan yg sangat-sangat-sangat-sangat cantik... Tudung bawal pun cantik sgt... Shawl semo cantik2.... Masuk kedai tu mmg aku GEMBIRA SANGAT2!!!... lama la jugak aku dok belek2 shawl beaded kat situ. Ade mcm2 pattern... ade mcm2 warna. Harga pun sgt berpatutan. Mampu dibeli lah oleh org biasa2 mcm aku ni... :)

***Sesape yg nak cari shawl beaded/tudung bawal beaded or utk majlis/event, butik ni mmg menepati citarasa anda. Sape yg nak beli online tu... xkesah je. bleh je... tp sempat ke? slalu sold out kan... nak restock kena tggu lama la. Baik g kedai terus. Kat kedai sentiasa ade stock. Warna pun ade lg byk... laagiiii byk pilihan. :)

No comments:

Post a Comment

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...