"Love needs giving and receiving, Love means believing in someone, in something,
Love is being together, struggling through bad time or rejoicing in the good.
Love is always forgiving and never selfish.
Love needs commitment, to grow in search of happiness and life's fulfilment together.
Love is a constant journey to understand what each other need.
LOVE TAKES TIME..."

Lilypie - Maternity

Sunday, 6 May 2012

B2B TASK [12]: D.I.Y - BUNGA PAHAR, BUNGA DULANG HANTARAN, BUNGA MERENJIS & DOORGIFT MAKAN BERADAB

Bulan ni dah aku dah mula buat keje2 kawin aku. Buat sindri tau! byk lak tu. Babtu buat awal dr skang. Skang tgh siapkan rangka dawai utk buat BUNGA PAHAR, BUNGA DULANG HANTARAN, BUNGA MERENJIS & DOORGIFT MAKAN BERADAB. Banyak kan? Marilah kita senyum beramai2. Jangan tensi2... nanti keje semo tak menjadi. LOL!

Tuhhhh... nampak tak tu, siap buat note. Aku je yg phm ape yg aku tulis tu. Mak aku yg dah expert buat bunga pun xphm ape yg aku tulis tu. Hehehe... cnang tulis awal2. Xyah nak tanya mak aku byk2 kali... kang kena sounddddd je manjang. Hish! garang tau tokey Emamin tu. Hehehe... Aku mmg fail sket bab nak kira2. Kalo dah byk sgt kena buat, lagi la aku konpius. Korang igt cnang nak kira??? nak buat 1 jenis pun byk kena dawai tau. Siap ade nombor2 bagai. Tulah... ade org xphm. Kami caj harga mahal sbb benda yg remeh temeh camnilah. Kalo salah guna dawai... Mmg bunga xkan menjadik tau!


*Note sesukahati phm sendiri

Owh ye... tema keseluruhan keje kawin aku ni, semo buat drp DIP & LACE utk hiasan. Tunggguuuuu!!! Mmg dah terbayang2... kecantikkan dan kecomelan keje kawin aku ni. Ok! jgn berangan. Nanti keje tak siap. Puii!!! :P

No comments:

Post a Comment

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...