"Love needs giving and receiving, Love means believing in someone, in something,
Love is being together, struggling through bad time or rejoicing in the good.
Love is always forgiving and never selfish.
Love needs commitment, to grow in search of happiness and life's fulfilment together.
Love is a constant journey to understand what each other need.
LOVE TAKES TIME..."

Lilypie - Maternity

Monday, 7 May 2012

B2B TASK [13]: BELI 3D ROSES CHIFFON @ BUTIK ROSES

Xtau la nape aku skang ni, suka bebenor ngn 3D roses. Dah mmg addicted gler! Hehe.. smlm usha lg 3D roses. Tapi ni HANDMADE punya. Pakai kain chiffon. Mmg khas utk DIY kat baju or tudung or shawl or veil or... wateva! ikut suka hati nak wat ape2 pun... :)

Tanpa berfikir byk2 kali... aku pun trus order. Ni pun order utk buat BAJU SANDING plak. Beli sket2 dulu. Kalo beli sekaligus kang terasa duit byk kuar mengalir mcm air terjun. Hehehe. Nak tau aku order katne? Sila lihat di bwh ini... jeng.jeng.jeng!!!


Aku order online kat BUTIK ROSES @ FACEBOOK. Kat situ ade mcm2 kaler, design & saiz kita bleh pilih sindri. Nak order pun senang je. Inbox trus kat tokey Butik Roses. Reply pun cepat je. InsyaAllah, esok tokey Butik Roses akan pos brg aku tuh. Owh ye... aku beli ape eh? Aku order/beli:
  • 2 peket Roses King (turqouise & soft pink)
  • 1 peket RM10 (10pcs)
  • pos laju RM6
  • Jumlah semua RM26

Ni la rupanya yg aku order tu. InsyaAllah rupanya sebijik camnilah... sila lihat dgn hati yg terbuka... berminat? pegi la order cepat.

*Roses King

Ni plak code kaler utk order. Banyak kan kaler? :)
*Color Chart

No comments:

Post a Comment

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...