"Love needs giving and receiving, Love means believing in someone, in something,
Love is being together, struggling through bad time or rejoicing in the good.
Love is always forgiving and never selfish.
Love needs commitment, to grow in search of happiness and life's fulfilment together.
Love is a constant journey to understand what each other need.
LOVE TAKES TIME..."

Lilypie - Maternity

Thursday, 17 May 2012

B2B TASK [14]: SURVEY DOORGIFT @ MYKENDURISHOPPE & EMAMIN ENTERPRISE

Assalammualaikum semua...

Rasanya dah lama tak update blog. Huhuhu... Bizi la this week. Aku kena jd bibik. Jadik "BIBIK PALING TERHORMAT" kpd kakak aku. Hehehe... off keje dr hari selasa sampai hari ni. Owhhh... sungguh heaven! Hahaha... heaven la sgt mengadap anak buah aku yg umur baru sethn lebih tu. 3 hari terjerit2 aku tau melayan kerenah nakal si bollat tuh... Sabarrriaaahhhh je la. :P

Okay... mari mula bercerita. Actually, dah lama survey doorgift. Awal bln haritu lagi... tp baru konfem order & beli td kat supplier mak aku. Memula survey online... byk2 website aku survey, website ni aku paling berkenan la sgt2. Nama website tu: Mykendurishoppe - ade macam2 pilihan doorgift khasnya utk bakal pengantin. Sape nak bajet murah pun ade. :) Aku? aku nak cari laaaagiiiiii murah! hahaha... maka, tak jd nak beli kat Mykendurishoppe.

*Website Mykendurishoppe

Sesape yang berminat, boleh usha kat website: www.mykendurishoppe.com atau pegi trus showroom dkt Jalan Pudu. Ni full address & contact no.:-

MAIN SHOW ROOM:
Lot 506, 5th Floor,
Bgn Persatuan Kwang Tung,
44 Jalan Pudu,
55100 Kuala Lumpur.
(opp. Hentian Pudu Raya)

Kak Ana Athan
Mobile : +60 12 230 9094
Tel: +60 3 2078 9094
Fax : +60 3 2070 9181
Email: ana@speecomaju.com
Location: Kuala Lumpur


Kalo aku byk/ade bajet lebih, mmg nak yg cun2... mmg nak yg glemer gituh. Tapi duit aku je yg tak cun & glemer. Muahahaha!!! in the end order je kat supplier mak aku sindri. Lagi dpt murah & yg pasti leh HUTANG! (byr ansuran lah... ekekeke!!!) Nak tau aku pilih ape utk doorgift aku? KOTAK KECIL COLOR SILVER. Nak isi ape? itu rahsia laaa!!! Nanti bln puasa sampai la kotak ni. Aku kena touch up DIY design sindri. Macamana rupanya, tunngguuuuu!!!! :) Kalo korang nak, leh beli kat kedai Emamin Enterprise. Tapi xleh dpt harga mcm aku la... muahahhaha!!! *evil laugh*

*Ni la rupa kotaknya. Tapi aku pilih kotak kaler silver. Sgt bajet $$$!
Saiz tinggi lebih kurang 2cm, pjgnya lebih kurang 4inci.

No comments:

Post a Comment

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...