"Love needs giving and receiving, Love means believing in someone, in something,
Love is being together, struggling through bad time or rejoicing in the good.
Love is always forgiving and never selfish.
Love needs commitment, to grow in search of happiness and life's fulfilment together.
Love is a constant journey to understand what each other need.
LOVE TAKES TIME..."

Lilypie - Maternity

Friday, 7 September 2012

B2B TASK [35]: PENAT! MENGEMAS RUMAH...

Sebelum - macam baru pindah

Tanggal 31 Bulan 8 tahun 2012... Hari Merdeka. Yeeeee... MERDEKA!!! Aku me"MERDEKA"kan umah aku yg dah lama berhabuk... Hihihi. Cian umah... setahun sekali baru nak kasi bersih & deco lawa2 (Lawa ker?)

Plan kemas bahagian ruang tamu dulu. Kemas sket2... bhgn lain mcm dapur ke bilik ke akan dibuat secara ansuran... mane larat nak kemas umah seluruhnya dalam masa 1 hari. Matilah aku oiii... Sib baik mase mengemas2 ni, housemate yg sorang lg sudi nak menolong sekali. Alhamdulillah... :) xde la terasa penat sgt wlpun penat la jugak. Kemas dari jam 8pg sehingga 2.15ptg. Siap semua sekali. Basuh langsir, sidai & gantung balik langsir yg jarang sementara nak tggu langsir baru (ehem...ehem..).

Selepas - Barulah cantik kan?kan? :P


Siap ade kuih raya lagi tau kat umah anak dara ni.. hihi!


***Next schedule: Nak kemas dapur nak ajak "My-sayang" berkemas sekali... kena paksa dia angkut barang2 berat nnt. :p

4 comments:

  1. seronoknyer ada rumah sendiri dah....comel bekas kuih raya tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi... Rumah pinjam abah sy punya. Sy dok tingkat 6, abahmak sy dok tingkat 2. Nnt kena cari umah lain jugak. :p bekas kuih raya tu pun dpt free mase gi umah org kawin. Bagus betol diorg... Bg benda yg berguna. Tp mahal ler bajet wat camgitu. Kan? Kalo org byk duit xper la. :)

      Delete
  2. seronoknye deco rumah!
    tak sabar nak deco2 lepas kawen ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg seronok... Penat pun hilang lps tgk umah dah bersih n cantik. Lepas kawen lagiiii la seronok, deco ngn incik suami kan? Hihihi...

      Delete

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...