"Love needs giving and receiving, Love means believing in someone, in something,
Love is being together, struggling through bad time or rejoicing in the good.
Love is always forgiving and never selfish.
Love needs commitment, to grow in search of happiness and life's fulfilment together.
Love is a constant journey to understand what each other need.
LOVE TAKES TIME..."

Lilypie - Maternity

Sunday, 16 September 2012

B2B TASK [37]: DOORGIFT STICKERS SIAP!!!

my instagram: cikinamin


Yeayy....!!! Sebenarnya dah lama dah pun cte hal sticker ni. Lupa nak kabo je. Kwn aku aka Zoul Prinstation emel, bgtau design sticker dah siap. Tinggal nak tggu confirmation dari aku je. Pas dia emel gambo sticker aku tuh... Alahaiii... cair aku tau! kenapa la comel sgt?!!! Hehehe... mmg dia tau taste aku camne. Semua idea dr aku dia masukkan. Aku ni kalo bab bg idea mmg mencurah2... hehehe. Alhamdulillah... aku sangat puas hati hasil keje diaorg. Skang tinggal nak print & potong je lagi... Awal bln dpn dah dpt dah. In Sha Allah... Tak sabarnya nak tampal2 sticker kiut miut ni... Tunggu la eh rupa sebenar sticker ni camne... bulan Disember baru leh kasi launching...

No comments:

Post a Comment

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...