"Love needs giving and receiving, Love means believing in someone, in something,
Love is being together, struggling through bad time or rejoicing in the good.
Love is always forgiving and never selfish.
Love needs commitment, to grow in search of happiness and life's fulfilment together.
Love is a constant journey to understand what each other need.
LOVE TAKES TIME..."

Lilypie - Maternity

Sunday, 16 September 2012

B2B TASK [38]: LANGSIR BUTTON & IKEA



Lihatlahhhh... Pandanglahhhh... Comelkan langsir saya tuh.. hihi. Ade polkadot besar kat atas tu. Tu sebenarnya langsir design button. Tempah jahit kat kwn mak aku. Bgtau kat dia nak design yg simple & comel. Suh la letak bulat2 cam button kat atas camtu. Seminggu je siap. Sabtu lepas hantar, semlm ptg abah aku dah bawak blk umah.

Lepas ni, nak cantikkan master bedroom pulak. Langsir kat bilik maybe tak tukar kot. Langsir byk mak aku punya. Macam2 kaler ade. Maybe nanti nak beli bedsheet kaler green mix light cream. Owhh... dalam kepala ni dah bayangkan mcm2 nak deco bilik tidur. Last week gi IKEA, dah survey dah harga & brg... nak beli cermin dinding, bantal, lampu dll utk hiasan bilik nnt. Nak beli sikit2 dulu. :)

Marilah tgk ikea online catalog (2013):-

No comments:

Post a Comment

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...