"Love needs giving and receiving, Love means believing in someone, in something,
Love is being together, struggling through bad time or rejoicing in the good.
Love is always forgiving and never selfish.
Love needs commitment, to grow in search of happiness and life's fulfilment together.
Love is a constant journey to understand what each other need.
LOVE TAKES TIME..."

Lilypie - Maternity

Saturday, 20 October 2012

B2B TASK [45]: KAD KAHWIN DAH SIAP DESIGN...!

Mendapat khabar berita gumbiraaaaaa!!!...

On je fesbuk, dpt notification & msg inbox... ZOULPRINSTATION dah siapkan design KAD KAHWIN!!! yeeehhhaaaa... sangat cumels... sangat sweet (aku la kata... xtau la plak aper korang kate) Hihihi...

Tak sabar nak share ngn semua org... SABAR. SABAR. SABAR. Awal lagi nak kecohkan... Skang tunjuk teaser sket dulu eh. Kwn aku aka bos kat zoulprinstation ni bagus... kalo korang nak custom made design... dia buat byk cth. korang nak print campur2 design pun bleh. Aku tak amik byk design. Dua design je. 250pcs kad kahwin design A. 250pcs lagi design B.

In Sha Allah, lps raya haji siap print & leh amik kat kedai Zoul Prinstation. Kedai dia kat mana? jap... nak kasi add bg sesape yg berminat nak buat custom made design (janji jgn KODOKUT!). Hehehe..

ZOUL PRINSTATION
F38, 1ST FLOOR, SEREMBAN PARADE,
70000 SEREMBAN, NEGERI SEMBILAN.


*Tema tetap bunga-bungaan gituh... :)

No comments:

Post a Comment

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...