"Love needs giving and receiving, Love means believing in someone, in something,
Love is being together, struggling through bad time or rejoicing in the good.
Love is always forgiving and never selfish.
Love needs commitment, to grow in search of happiness and life's fulfilment together.
Love is a constant journey to understand what each other need.
LOVE TAKES TIME..."

Lilypie - Maternity

Wednesday, 14 November 2012

B2B TASK [48]: POSTO! POSTO! POSTO KAD KAHWIN

*cumels tak kad kahwin kami? :)

Haaa... Hari ni, lagi 45hari majlis nikah akan berlangsung. Maka... keje posto pun dah start dr skang. Aku dah siap bahagi2 kad kahwin kat "my-sayang", abahmak, adik-beradik aku semo. Aku print 500pcs kad. Tapi abah aku kate kuarkan dulu 400pcs. Dlm hati aku kate, "lagi 100pcs nak buat ape?... hish abah aku ni. Haritu jugak kate suh print 500pcs." Agaknya tgh kira bajet lettew... Btw, sedara belah abahmak aku mmg ramai. Sedara mara ade diseluruh negeri di Malaysia. Hehehe... kat Singapore pun ade jugak. Hopefully, meriah la gamaknya majlis aku ni nnt ye. In Sha Allah... Mudah-mudahan. Aminnnn!!!

Kad kawin ni aku order custome made design dr ZOUL PRINSTATION. Kawan merangkap junior kat kolej dulu. Semo keje printing aku order dr diorg. Hasilnya mmg sgt cantik!!! ikut citarasa aku la... sweet dan cumel!!! :) 

ni link utk korang survey2 psl kedai

No comments:

Post a Comment

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...