"Love needs giving and receiving, Love means believing in someone, in something,
Love is being together, struggling through bad time or rejoicing in the good.
Love is always forgiving and never selfish.
Love needs commitment, to grow in search of happiness and life's fulfilment together.
Love is a constant journey to understand what each other need.
LOVE TAKES TIME..."

Lilypie - Maternity

Wednesday, 14 November 2012

B2B TASK [49]: BAJU SANDING ONDAWAY

*Inilah rupa baju sanding aku. Lum siap lg daaarrr...

Link stori baju sanding:

Lawa tak kaler baju sanding aku? Hihi... Tak siap lagi tu. Aku buat kain lapis + duyung... ntah ape la nama design... :P buat baju kurung moden je. Idea? Meh sini nak cte... Hoiii... teruja bebenor dah ni. Hahaha!!!

*Ni rupa sebelum jadi baju. Lawa kan?kan?kan? :)

Kain beli kat Jakel. Nak tau cte lebih lanjut, klik kat link atas yg aku bagi tu. Tempah buat baju kurung moden ngn kain ala2 lapis duyung labuh... bla.bla.bla... kat kedai area Keramat Mall. Nama kedai Ezzah Tailor. Upah jahit hanya RM150. Murah kan? :) Siap lps raya haji haritu. Kejap je akak ezzah tu siapkan. Mmg ikut date yg aku mintak la, sbb nak anta buat tempah beading segala bagai... dah baju sanding kan, opkos la nak kena cantik dan glemer gitu! Owh... baju sanding xde buat DIY. Mmg tak sempat pun... byk benda la nak kena settlekan skang. Dah ler semua keje kawin buat sindri. Tak sabo ni nak tgk design baju sanding aku tuh... Opsss! nak tau aku hantar katne?



Kat sini la aku tempah buat beading segala bagai... mmg cantik! maveles!... baju nikah pun aku hantar buat kat MyBeads jugak. Tokey mybeads subuh td baru pm aku, dia kate baju sanding tgh ondaway... tgh jahit patch lace katenya. Weeehuuuu!!! Segala design bagai aku dah inbox & attached kat mybeads. Harga pun berpatutan dg hasil keje mereka. Ye la... hasil keje tgn mmg susah. Hanya org seni mcm kami je yg memahami. Biar mahal sket, tp hasil keje MALATOPS! :) 

*Kononnya nak design ala2 mcm ni.. Ala2 je. tak tiru.
Kalo tiru macam ni mauya harga lagi MAHAL!

No comments:

Post a Comment

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...