"Love needs giving and receiving, Love means believing in someone, in something,
Love is being together, struggling through bad time or rejoicing in the good.
Love is always forgiving and never selfish.
Love needs commitment, to grow in search of happiness and life's fulfilment together.
Love is a constant journey to understand what each other need.
LOVE TAKES TIME..."

Lilypie - Maternity

Tuesday, 20 August 2013

CUTE DOODLE EKIN CIKIN CIKINOT

Assalammualaikum semuaaa...


 
Doodle comey saya!!!

Haaaaa.... korang nampak tak wajah blog aku sudah bertukar ghupa yang maha kiut lagi comel? Secomel tuannya ini.. Hahaha!

Btw, aku bukan buat sindri doodle illustration ni. Tapi aku order kat Cik_Dil atau Cik Adilah. Muda laie... comey gitu. Terpesona dgn hasil kerja art dia. Dah la comey, kreatif, kemas dan paling penting AWESOMEEEEEE!!! 


Aku dgn rakusnya terus order dari dia wlpun tau tempahan dia berderet2... tak kisah je. Bukan nak urgent pun. Lagipun suh dia pun satu doodle illustration je. Dia bukan wat tu je tau... dia pun amik order utk template blog. Sape2 blogger yang aktif, leh la tempah kat Cik_Dil ni. Tetapi... anda perlu BERSABAR ya. Kena tnggu turn. Lama tak lama la jugak... yang penting kena sabar. Kalo xleh tahan sabar jangan gatal nak order, pastu lambat nak marah2 org... Jangan begitu ye! Heeee...

Okay ni blog Cik_Dil... korang leh tgk, cuci2 mata hasil keje dia yg awesome & maveles nih!!!


No comments:

Post a Comment

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...