"Love needs giving and receiving, Love means believing in someone, in something,
Love is being together, struggling through bad time or rejoicing in the good.
Love is always forgiving and never selfish.
Love needs commitment, to grow in search of happiness and life's fulfilment together.
Love is a constant journey to understand what each other need.
LOVE TAKES TIME..."

Lilypie - Maternity

Sunday, 1 January 2012

TASK [8]: FACIAL

Harini (31/12/2011) actually xde plan ke mana2 pun... tp time tghari mak call ajak gi care4 Wangsa Maju. Nak pi kedai Nagoya beli kain satin utk buat alas hantaran customer. Ajak adik aku skali, sbb dia driver kami... Hiks! hiks! hiks! (aku xtau drive kete. Harap maklum.)

Sampai kedai mak ktorg, adik aku tetiba nk gi saloon kat tingkat atas Keramat Mall. Nak potong rambut, lgpun ade offer utk end year 2011. Hair cut hanya RM10 sahaja!!! Sekali mak kami join skali darr... siap inai/henna rambut. Pastu borak2 ngn tuankedai. Rupanya buat facial skali. Aku tanya, "Akak wat facial resdung tak?"... akak tu jwp ade buat. Korang nak tau brp harganya? Sangat MURAH occay.... RM35 termasuk buat asap tu skali. Aku pun grab je la. Dah murah kan.. :) Btw, FYI... aku mmg resdung kuat. Makanan semo kena pantang. :(

Lagi pun dah nak dekat2 ni... kena la jaga muka. Mmg pasni, aku nak buat sebulan sekali, facial + ubat asap resdung skali. Sedap je muka aku dibelai2... tertido la kejap td. Lepas buat, muka terasa sejuk dan nyaman... Sesape yang dah nak dekat raja sehari tu, elok buat facial, body scrub, manicure & pedicure setahun awal tau... buat la sbln skali, kalo xdpt nak buat 2x sebulan. Kena la cantik2... utk diri sindri jugak kan... * kate org, aku ni pun kdg2 malas. Hiks! hiks! hiks!

*Lebih kurang sejam muka aku dibelai... best betol.
Nampak tak tuh aku tgh bersin? Mmg teruk resdung aku ni.

No comments:

Post a Comment

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...