"Love needs giving and receiving, Love means believing in someone, in something,
Love is being together, struggling through bad time or rejoicing in the good.
Love is always forgiving and never selfish.
Love needs commitment, to grow in search of happiness and life's fulfilment together.
Love is a constant journey to understand what each other need.
LOVE TAKES TIME..."

Lilypie - Maternity

Friday, 6 July 2012

B2B TASK [25]: D.I.Y - LAGI 80% BUNGA PAHAR DIP WITH LACE NAK SIAP!


*From my instagram: cikinamin

Assalammualaikum... Salam Jumaat...

Nampak tak pics kat atas tu? sekarang aku tgh menggilerrrrr ngn INSTAGRAM. Tau tak ape itu INSTAGRAM? Sila google sindri ye... hehehe.

Bukan nak cte psl application tg popular tu la... nak cite psl bunga pahar dip aku. Alhamdulillah, keje2 berjalan dgn lancar wlpun aku demam dr hari Selasa sampai semalam (Khamis). Jerebu punya pasal la ni... Xper la... penyakit boleh buat kita ingat Allah... igt Mati. Subhanallah...

Skang ni, rangka dawai dah siap... riben besar dah siap... kristal pun dah siap bukak... kain lace tgh digubah... Hrmmm... tinggal nak celup ngn cantumkan je lagi bunga pahar aku ni. Mintak2 la cantik seperti yg diidamkan... Aminnnn!!!

2 comments:

  1. Replies
    1. Owh... Yg pink tu manik kristal kecik2. Sori eh lmbt reply. Mmg jarang update blog kalo xde cte menarik yg nk di share.

      Thanks ye jengok2 blog sy ni. :)

      Delete

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...