"Love needs giving and receiving, Love means believing in someone, in something,
Love is being together, struggling through bad time or rejoicing in the good.
Love is always forgiving and never selfish.
Love needs commitment, to grow in search of happiness and life's fulfilment together.
Love is a constant journey to understand what each other need.
LOVE TAKES TIME..."

Lilypie - Maternity

Saturday, 21 July 2012

B2B TASK [28]: D.I.Y - CARI IDEA DESIGN KASUT NIKAH

Sebelum nak start cite, aku nak kredit pics yg aku posted:


Skang ni bukan baju je yg kena amik tau... kasut pun kena amik tau jugak tau! yeler... skang kan wedding photographer mengade2. Nak amik gambar kasut gantung kat tingkap la... tepi pasu bunga la... kat tgh jalan raya la... atas rumput la... mcm2 la.

Maka, zaman skang ni DIWAJIBKAN (aku la yg kata..hehe) seluruh bakal pengantin di Malaysia diluar sana, jgn amik remeh pasal kasut kawin ehhh...


Firstly... mmg aku nak cari kasut nikah yg ade lace. Sebab theme aku LACE WITH 3D FLOWERS. Alhamdulillah... akhirnya jumpa kasut yg diidamkan secara kebetulan. Dah lama dah beli tu, bulan lps rasanya. Jalan2 kat ISETAN, KLCC... ade SALE!!! sekali mata terpana, terlihat... YES! tu dia kasut idaman spt dlm kepala hotak aku. PEEP TOE + FULL LACE + BLACK COLOR. Amik, test try pakai... huwaaa... selesa sungguh! Corak simple. Full lace. Pastu adik aku tunjuk yg lain plak... siap ade 3D flowers ngn beads+pearls. Tengok harga... erkk?! dah sale pun still mahal. Tak jadi beli... tolak tepi. Xper la, in the end aku amik/beli kasut lace yg aku mula2 tgk td tu. Sbb haritu dah survey awal2 design kasut kawin by HattaDolmat. Aku kan mmg suka design mamat cekeding tu. Nampak cekeding... idea soooo BRILLIANT!!! Finally... akan ku DIY kasut nikah ku ini... Selamat mencuba. Insha'Allah... #InspirasiHattaDolmat

Ni la rupa kasut aku beli kat ISETAN, KLCC


Ni la rupa kasut HattaDolmat yang aku berkenan sangat2...

2 comments:

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...