"Love needs giving and receiving, Love means believing in someone, in something,
Love is being together, struggling through bad time or rejoicing in the good.
Love is always forgiving and never selfish.
Love needs commitment, to grow in search of happiness and life's fulfilment together.
Love is a constant journey to understand what each other need.
LOVE TAKES TIME..."

Lilypie - Maternity

Friday, 6 July 2012

B2B TASK [26]: SURVEY HONEYMOON @ DAMAI BEACH RESORT, SARAWAK

Pertama-tama nak bgtau... Alhamdulillah.

Kenapa? Sebabnya, cuti-cuti bulanmadu DITAJA SECARA PERCUMA SELAMA 3H 2M. Siapa yang menaja tu? Opkos lah "mySugarDaddy" aka abah tercintaaaaaa!!! terima kasih abah... sayang abah sangat2!!!

Di mana tempatnya tuh? Jeng... jeng... jeng... 


Abah aku sponsor cuti-cuti bulanmadu dekat DAMAI BEACH RESORT SARAWAK... Huhuhu...  Seronok la sangat!!! #jumping #lompatbintang. Abah ngn mak dah pegi sana. Mak aku highly recommended tmpt ni kat aku. Kata mak, tmpt ni aman, damai, tak bising & mmg sesuai utk honeymoon. Makanan pun sedap2... terutama makanan tradisional orang sawarak. I LURRVVEEEE FOODS!!! Hehehe...

Bilik2 kat sana pun aku tgk mmg cun... mmg besar... mmg nampak mewah. (walaupun diri ini  tidak mewah... bluweeekkk) Korang tgk la sindri kat site tu... Mmg sgt puas hati.

Aku ngn "my-sayang" hanya nnt kuar duit poket flight ngn makan je nnt. Shopping??? itu tak penting... janji kami nak honneeeeyyyyymooonnnnn... dan maaaaaakkkkkannnnnnn!!!! Hahaha... Maybe ktorg perGI dlm minggu ke-2 bln Januari or bln Februari. "My-sayang" susah la nak cuti. Keje dia byk. Kalo dia cuti pjg... makin berlambak2 la keje dia tertangguh nnt. Tak pe janji PERCUTIAN INI DITAJA. huihuihui... #TERUJADAPATBENDAFREE

No comments:

Post a Comment

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...