"Love needs giving and receiving, Love means believing in someone, in something,
Love is being together, struggling through bad time or rejoicing in the good.
Love is always forgiving and never selfish.
Love needs commitment, to grow in search of happiness and life's fulfilment together.
Love is a constant journey to understand what each other need.
LOVE TAKES TIME..."

Lilypie - Maternity

Monday, 24 June 2013

ALHAMDULILLAH... I'M THE WINNER!!! - EMEL BY MELINDA LOOI

Assalammualaikum semua dan selamat berjerebusssssh!!!...

Hrmmm... teruk kan jerebu skang ni. Dulu ade gak Msia kena jerebu tp xde la sampai index naik ke paras BAHAYA... Huihhh! Takut wooo... tak pasal² leh dpt semput. Hari terbau asap terbakor... Ni gi keje pakai mask (Rase macam gaban la plak... :P)

Ok stop cte jerebu. Nak cte pasal perihal fashion pulak ye. Last week aku gatal² tgn try test cuba nak masuk contest dari blog Shea Rasol. Alaaa... jwp simple question je. Piki xde la rase akan menang sbb aku tgk ramai yg minat masuk contest tu :) Dalam hati dpt scarf dr koleksi EMEL Melinda Looi pun jadilah... xde la berangan MENANG BESAR dpt g event fashion show & Hi-Tea. Tup! Tup menang besar la pulak... Haiii la bertuah! dah la baru 1st komen aku tu kat blog Shea. So lucky! Hehehe...

*Teruja wooo dpt emel nih!


+ Ni link blog Shea soklan yg aku kena jawap: GET YOURSELF EMEL BY MELINDA LOOI
+ Ni plak link Shea umumkan nama pemenang: DIME A DOZEN
+ Soklan yg aku kena jawap:
All you need to do is, LIKE this post on that blue LIKE button below and answer in the comment box:
  • What are you mostly looking forward to in Ramadan?
  • Full name
  • Email
+ Jawapan yg aku bagi:
Assalammualaikum Shea,

This is my 1st comment to your lovely blog Miss Shea. Harap² i'm the lucky one! (Tak bodekkk!!! hehe..)

What are you mostly looking forward to in Ramadan?
- This is my 1st time Ramadhan as a Wifeeeeee!!! Hahaha.. and i mostly excited about it. Can't wait solat terawih, sahur, break fast with my lovely husband... Opss! and of course PARAM - Pasar Ramadhan. Every during Ramadhan i've enjoyed "cuci² mata" seeing a variety of foods. Other than that... the mostly looking forward to in Ramadhan, semoga Ramadhan kali ini membawa lebih keberkatan dan memberi saya lebih banyak peluang utk beribadah dan mendapat pahala daripada ALLAH SWT. In Sha Allah... :)

Selamat menyambut Ramadhan Shea Rasol.

Full name: Nurashikin Mohd Amin
Email: cikin_80@yahoo.com
June 18, 2013 at 12:56 PM

*Ni la rupa e-invi kad diaorg emel. Sebelah kiri ade lg gambo.
Muka maya karin. Tp aku xminat. Tu yg aku crop tu. Hahaha!!!

Giler pjg kan aku taip? Hahaha... susah org yg byk ckp ni. Adeeee je benda nak ngomel (Sesuai  bg mereka yg suka buat blog. Org yg ade blog ni suka mengomel! Hehehe...) Btw, aku xdpt attent event tu sbb buat masa weekday... hari Rabu ni - 26th JUNE 2013, kat PWTC jam 2.30-4.30pm. Alaaaaa!!! mase wat contest tu mmg xpasan sbb teruja sgt nak masuk contest. Igtkan event tu time weekend... Hrmm.. xde rezeki. :'( Berangan la nak jumpa Shea Rasol dgn Diana Amir. Hailaaaahhh!!! maybe 1 day kot dpt jumpa diaorg. In Sha Allah. Adore their style!!! sangat cantik wlpun simple je diaorg dress up. :)


So... pade sape yg terbaca post aku ni pada hari ini (24/06/2013) dan teringin nak pegi event EMEL BY MELINDA LOOI,  aku nak bagi free kat korang la invi card tu. Boleh la dgn segera emel ke aku ye: cikin_80@yahoo.com ataupun SMS 012-2629090. Ade peluang lagi ni... Esok last day bg nama buat confirmation ke event ni.

*Sila re-post kpd kawan² anda yg berminat. Opss! Fyi, Per-invi card only for ONE PERSON. 

No comments:

Post a Comment

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...