"Love needs giving and receiving, Love means believing in someone, in something,
Love is being together, struggling through bad time or rejoicing in the good.
Love is always forgiving and never selfish.
Love needs commitment, to grow in search of happiness and life's fulfilment together.
Love is a constant journey to understand what each other need.
LOVE TAKES TIME..."

Lilypie - Maternity

Monday, 2 January 2012

TASK [10]: SURVEY @ REOWNGIFT SHOP

Hari ni kuar dating ngn "my-sayang"... kuar dating pun sebab ade keje nak buat. Survey barang2 kami la. Owhh... kami kena survey dulu. Bajet itu penting... Dah tau kat ne, nak beli ape, brp harga, kat mane lg murah. InsyaAllah, akhir bln ni baru nak beli brg hantaran tunang. Orang tak berada mcm kami, mmg kena buat camni. Kalo kaya, lain cte la... nampak je brg yg suka, grab je trus... xde nak usha2 tgk harga. Hehe...

Ajak "my-sayang" gi Danau Kota. Nak tgk sindri kedai blogshop Reowngift ni wujud ke tak. Kdg2 business on9 ni xbetol... takut la kan kena tipu. Order on9, skali brg2 xsampai, xde. Tapi duit dh byr... Huishh... xnak aku jd camtu. 

Senang je rupanya jln ke kedai showroom Reowngift. Betol2 kat blakang bank Hong Leong, Danau Kota. Kalo korang tau Festival City Mall... dekat2 situ la.

Address:
33-1, Blk F, Platinum Walk,
No.2, Jalan Langkawi,
53300 Wilayah Persekutuan, KUALA LUMPUR.



Aku usha/survey paperbag polkadots... Geram okay! "my-sayang" dok geleng2 kepala tgk gelagat aku... katanya, "polkadot lagi..." Hahaha!!! Harga not bad la... sbb aku tny harga pun dlm 100pcs je.

Ni link kalo korang nak usha price (2012):



No comments:

Post a Comment

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...