"Love needs giving and receiving, Love means believing in someone, in something,
Love is being together, struggling through bad time or rejoicing in the good.
Love is always forgiving and never selfish.
Love needs commitment, to grow in search of happiness and life's fulfilment together.
Love is a constant journey to understand what each other need.
LOVE TAKES TIME..."

Lilypie - Maternity

Monday, 2 January 2012

TASK [9]: KAIN TAPAK HANTARAN

31/12/2011, Jumaat mlm haritu gi Care4, Wangsa Maju. Mak masuk kedai kain Nagoya. Tgh mak sedap2 pilih kain utk customer (wat alas dulang hantaran), aku pun jenjalan tgk kain jugak. Tetiba nampak 1 kain polkadot itam putih, 1mtr RM3 shj... aku trus grab beli 2m... Untuk ape? Nak buat LAPIK TAPAK HANTARAN aku ler... tema aku polkadot. Maka hantaran aku pun kena ade unsur2 polkadot dan kaler itam wajib ade!

*Inilah rupanya. tak sesuai utk buat baju.
Sebab kain jenis cotton keras. Panas siot kalo buat baju.
Buat sarung bantal lawa la. hehe!

Mula esok, (03/01/2012) aku dah kena prepare buat sket2 hantaran. Owhh... Semo aku kena buat sendiri. Bunga dulang aje mak aku buatkan. Buat awal la, kang tak siap pulak kan. Aku dah la siang keje opis. Tlg buat keje org kawin lain lg. Blk umah br leh ngadap buat hantaran sindri. Mintak2 leh ler siap... *ngamok mak aku kang, hantaran anak sindri xsiap. 

Nanti dah siap tapak hantaran aku ni, akan ku upload di blog:


Tunggguuuuuu!!!... *aku pun xsabau jugak. Hehe... :P

No comments:

Post a Comment

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...