"Love needs giving and receiving, Love means believing in someone, in something,
Love is being together, struggling through bad time or rejoicing in the good.
Love is always forgiving and never selfish.
Love needs commitment, to grow in search of happiness and life's fulfilment together.
Love is a constant journey to understand what each other need.
LOVE TAKES TIME..."

Lilypie - Maternity

Monday, 16 January 2012

TASK [13]: SURVEY MINI PELAMIN

Sabtu lepas gi survey mini pelamin kat Pasar Besar TTDI. My kazen baru bukak kedai pengantin kat situ. Dia ade sewa mini pelamin kerawang yg aku minat sangat2 tuh... sib baik!!! :) suka sangat! Nama kedai kazen aku tu CHANTEKMOLEQ. Sebelum ni diaorg pun berniaga kecik2 via online cam aku ngn mak la... famili ktorg ni mmg kepala bisnes. Plus! kami mmg famili berseni la jugak... :)


Dah sampai kedai diaorang... Daaangg!!! omigod! omigod! aku teruja... mmg sebijik mini pelamin kerawang yg aku nak tu... hehe. *jumping2!

*Mini pelamin kerawang yg diidamkan.

*muka teruja amik berkat. hehe...


If korang berminat nak servis dr kazen aku ni, leh contact diaorg trus or usha kat website,facebook,twitter or emel pun boleh... :)

No comments:

Post a Comment

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...