"Love needs giving and receiving, Love means believing in someone, in something,
Love is being together, struggling through bad time or rejoicing in the good.
Love is always forgiving and never selfish.
Love needs commitment, to grow in search of happiness and life's fulfilment together.
Love is a constant journey to understand what each other need.
LOVE TAKES TIME..."

Lilypie - Maternity

Wednesday, 4 January 2012

TASK [11]: TAPAK HANTARAN & KOTAK HANTARAN

Semalam dtg kedai mak... mak berkata, "Tuh... dah belikan utk hantaran ko". Aiks?! terkejut aku... mak beli ape lg ni. Xbgtau aper2 pun kat aku... aku selak2 plastik bag dari SSF. Huwaaaa.... mak belikan aku kotak2 utk letak barang hantaran nnt... dh la kaler dia mmg ikut tema. Lawa lak tu... Suka2!!! :)

*comel tak? hehe... ade2 je mak aku ni la. Terima kasih mak!

Then petang td aku singgah kedai mak lagi... nak buat tapak hantaran. Mmg kena buat awal2... kang hantaran aku tak siap pulak, asik dok belek tempahan org je... Biar la buat awal2... xsalah pun. :)

*Ni contoh je... contoh tapak hantaran polkadots. Nak order?

2 comments:

  1. huahuahua... tengah carik mcm kotak kat atas gak! mane nak cari... jual kat kite lah! hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam irdina,

      Kita dah reply emel awak. Sori ye. Lmbt reply. Skang tgh bizi buat persiapan kawin. Hihihi.. Sebulan blog kita ni kena berehat.

      Pasal kotak tu, mmg dah xde stok dah. Cuba try cari kat kedai SSF Jalan Tar. Nnt SSF Jln Tar tu pindah ke tingkat atas PERTAMA kompleks.

      Delete

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Solemnization - #SEXYBLACKYELLOW

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK

Theme Reception: #SWEETTIFFANYBLUEBABYPINK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...